Kapu Panzió

Camere

Locație Pensiune

Rezervări

Prețuri

BINE AȚI VENIT LA PENSIUNEA KAPU PANZIÓ !

Kapu Panzió este o pensiune de 3 stele, încântătoare, situată in zona verde pe dealul Sashegy, în apropierea autostrăzilor M1 şi M7 cu ieșire spre Balaton și Viena . Pensiunea este departe de zgomotul orașului și totuși se află la doar 10 minute de centrul Budapestei(cu mașina).Cu autobuzul din staţia Dayka Gábor, aflată în apropiere (la 500 de metri), puteţi ajunge direct la Gara Déli (Gara de Sud).

Pensiunea este situată într-un cadru natural minunat, fiind astfel excelentă pentru cei care doresc un sejur relaxant şi acces uşor la centrul oraşului. Oaspeții sunt cazați in camere single, duble si triple dotate cu mobilier frumos, conexiune la internet prin WIFI, televizor, frigider propriu, telefon si băi private cu uscător de păr. In demisol există facilități pentru spălătorie. Pensiunea dispune de o terasă mare având o panoramă superbă a orașului și parcare proprie gratuită. In prețul cazării este inclus și micul dejun continental care se servește în cadrul restaurantului pensiunii.

Recepţia este deschisă non-stop, iar personalul amabil, primitor și prietenos, vorbitor de limba maghiară, română și engleză, vă va oferi cu plăcere sfaturi privind activitățile disponibile din superba capitală a Ungariei.

Magyar English Deutsch Romana