Kapu Panzió

Szobák

Elérhetőség

Foglalás

Áraink


Cimunk:

1118 Budapest,
XI. Ker. Ugron Gábor utca 9

Tel: +36-(1) 319-2985, +36-(1) 319-1329  
Fax: +36-(1) 319-2983  
email: kapupanzio@t-online.hu

Megközelíthetőség:


Nagyobb térképre váltás

- a belváros felől
Az Erzsébet Hídon keresztül a Hegyalja úton kifelé az M1, M7-es autópályák irányában, a Budaörsi út bevezető szakaszán,miután egyesül az út a Nagyszőlős utcával, a második utca lesz jobbra a Rahó utca, melynek folytatását képezi az Ugron Gábor utca.

- az M1, M7–es autópályáról
Az M1(Bécs), M7(Balaton) autópályák felől a TESCO Hipermarket mellett elhaladva a Gazdagréti kijáratnál térjen le és kövesse Gazdagrét irányába a jelzéseket. A Yamaha kereskedés mellett elhaladva a közlekedési lámpánál forduljon balra. A Rétköz utcán a MOL benzinkút után az első utcánál forduljon jobbra, majd végi előre haladva, keresztezve a Sasadi és Pannonhalmi utakat a következő utcán balra térve található az Ugron Gábor utca.

- a repülőtérről
Kövesse az M0 autóút felé vezető jelzéseket és az M0–n haladjon az M1 autópályáig. Itt térjen rá az M1–re(Budapest irányába). Az M1(Bécs), M7(Balaton) autópályák felől a TESCO Hipermarket mellett elhaladva a Gazdagréti kijáratnál térjen le és kövesse Gazdagrét irányába a jelzéseket. A Yamaha kereskedés mellett elhaladva a közlekedési lámpánál forduljon balra. A Rétköz utcán Rétköz utcán a MOL benzinkút után az első utcánál forduljon jobbra, majd végi előre haladva, keresztezve a Sasadi és Pannonhalmi utakat a következő utcán balra térve található az Ugron Gábor utca.

Tömegközlekedéssel

Buda
A 139–es busszal a Déli Pályudvarról a Dayka Gábor megállóig (figyelje a buszban található kijelzőt). Haladjon felfelé a Budaörsi úton . Az első saroknál forduljon jobbra(Rahó) u.), majd ennek egyenes folytatásában található az Ugron Gábor utca .

A Móricz Zsigmond Körtérről 153, 53, 40, 253 autóbusszokkal a Dayka Gábori megállóig, utána pedig a Rahó utca folytatásában található az Ugron Gábor utca, ahol a panzió található.

Kocsival pedig az M1, M7-es autópályák bevezető szakaszánál, a második utca jobbra(Rahó utca), amely az Ugron Gáborban folytatódik

Pest
A 8–as busszal a Március 15 térről a Gazdagréti végállomásig, majd a 139–es busszal a Dayka Gábor megállóig (figyelje a buszban található kijelzőt). Haladjon felfelé a Budaörsi úton . Az első saroknál forduljon jobbra(Rahó u.), majd ennek egyenes folytatásában található az Ugron Gábor utca .

Vonattal

- a Nyugati Pályaudvarról
Az M3–as metróval utazzon a Deák térig , ott szálljon át az M2–re és utazzon a Déli Pályaudvarig. 139–es busszal a Déli Pályudvarról a Dayka Gábor megállóig (figyelje a buszban található kijelzőt). Haladjon ). Haladjon felfelé a Budaörsi úton . Az első saroknál forduljon jobbra(Rahó u.), majd ennek egyenes folytatásában található az Ugron Gábor utca .

- a Keleti Pályaudvarról
Az M2-es metróval utazzon a Déli Pályaudvarig. A 139–es busszal a Déli Pályudvarr
ól a Dayka Gábor megállóig (figyelje a buszban található kijelzőt).Miután kiszállt haladjon felfelé a Budaörsi úton . Az első saroknál forduljon jobbra(Rahó u.), majd ennek egyenes folytatásában található az Ugron Gábor utca .

- a Déli Pályaudvarról
A 139–es busszal a Déli Pályudvarról a Dayka Gábor megállóig (figyelje a buszban található kijelzőt). Haladjon felfelé a Budaörsi úton, majd az első saroknál forduljon jobbra(Rahó u.), majd ennek egyenes folytatásában található az Ugron Gábor utca .

A repülőtérről taxival

- Airport Minibus-al (2300,- Ft személyenkénti áron )Irodájuk megtalálható az érkezési oldalon.
- Zóna Taxival 4500,- Ft (fix ár a budai oldalra)

Az M1és M7-es autópályákhoz közel mégis távol a város zajától, csendes,gyönyörű, zöld övezetben, a Sas -hegyen helyezkedik el a Kapu Panzió, mindössze tízpercnyi autóútra a város központjától. Ideális hely üzletembereknek és városunkat átutazó ígényes turisták részére.

 

Magyar English Deutsch Romana